Sunday, July 21, 2013

Iftar with family

Lama sudah tidak meng'update' blog. Hehe.. Da masuk minggu ramadan yang kedua baru berpeluang untuk menaip semula. Terlalu sibuk barangkali. Hehehe.. So untuk post kali ni saya nak share tempat makan.. Kami berbuka puasa di Damai Seafood Village, Kg. Sungai Danga, JB.

Kat sini biasanya kena tempah awal sebab ramai.. Ada jugak company yang bawak staff dia makan kat sini. So seawal pukul 5 petang kami da booking. Awal ke? Hahaha.. Then sementara tunggu tu berjalan la kejap ke Jusco Bukit Indah.. Sempat grab 2 helai shawl kat FOS..

So nak dekat berbuka kami pergi ke restoran tu semula. Juadah yang ada adalah nasi putih of course, hahaha.. Ada lauk ayam thai, sayur brocoli and cendawan, butter prawn, sup daging, shark fin soup and air tembikai. Thanks kat ayah sebab belanja kami. Yeah!! Ops lupa.. Kami muka kan dengan makan donut big apple.. Durian for me.. Alhamdulillah...

No comments:

Post a Comment